Om ISODAN® Engineering

Om ISODAN® Engineering

ISODAN® Engineering er et dansk-ejet selskab.

Vores ekspertise ligger i udvikling og produktion af mobile produktionsanlæg, som giver genanvendelsesmateriale nye anvendelsesmuligheder og bidrager til en mere cirkulær økonomi.

Vi udvikler teknologier og processer for at maksimere potentialet af genanvendte materialer, fremme bæredygtighed og ressourceeffektivitet.

ISODAN® Engineering er brancheførende inden for skabelsen af innovative genbrugsløsninger med et særligt fokus på produktionsanlæg til fremstilling af cellulosebaseret isolering og bearbejdning af glasfiber & kompositmaterialer.

Bæredygtigt Fokus

Hos ISODAN® Engineering bestræber vi os konstant på at levere mere miljøvenlige løsninger. Vi sigter mod at bidrage til at minimere miljøpåvirkningen ved at prioritere reduktionen af energiforbrug og CO2-udledninger.

I stigende gradser vi, at kunder søger løsninger, der hjælper med at reducere miljøpåvirkningen.

ISODAN® Engineering har til formål at drive udviklingen med fokus på den cirkulære økonomi, og vi stræber efter at reducere vores eget og vores partnere’ kulstofaftryk.

Vores produktionsanlæg er designet til at håndtere et bredt udvalg af genanvendelige materialer, herunder pap, papir, tekstil, glasfiber og mere.
Vi søger at skabe mere værdi med vores teknologi fra ved genanvendelse i fremtiden.

Professionelt samarbejde

Affaldet ophober sig hurtigt, vi ønsker at følge med det.
Vi leverer sofistikerede løsninger, der tilføjer værdi til affaldsmaterialer, vi producerer og udvikler skræddersyet løsninger i samarbejde med vores kunder. Selvom vores kunders krav varierer, er det, vi gør, faktisk ret ens.

Vores primære opgave er at udvikle løsninger, der gør affaldsmaterialer nyttige og værdifulde igen

Vi leverer moderne løsninger, der er designet ned til mindste detalje i samarbejde med vores kunder. Vi lytter til dine krav, vi udfordrer dine arbejdsgange, inspirerer med forskellige mulige løsninger for at opfylde dine behov.

Vi arbejder ikke kun tæt i udviklingsprocessen, vores mål er også at sikre, at dit produktionsanlæg fungerer optimalt, minimerer nedebrud og maksimerer effektivitet.

Dit afkast på investeringen er altid en høj prioritet.

Historien om ISODAN® Engineering

ISODAN® Engineering er et dansk-ejet selskab.

Virksomheden stammer fra ISODAN®, som blev grundlagt i 1974, hvor det første produktionsanlæg blev solgt og produceret.

Siden 1974 har det været et fokusområde at udvikle produktionsanlæg til fremstilling af cellulosebaseret isolering, og ISODAN® Engineering har siden leveret produktionsanlæg over hele verden.

I 2015 udviklede og solgte ISODAN® Engineering de første produktionsfaciliteter til håndtering og neddeling af glasfiber og kompositmaterialer.

Grundlægger Morten Nielsen var bevidst om de betydelige miljøudfordringer og det store affaldsproblem med vindmøllevinger, lystbåde, overskudsmateriale fra industrien mm.
Det førte til udviklingen og teknologien bag produktionsanlægget til bearbejdning af glasfiber og kompositmaterialer.

Læs vores kunders referencer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Change language