kontakt

 
Adresse

Østervej 2

4960 Holeby

Denmark

 
E-mail
 
Telefon
cvr nummer

43222163

skriv til os og vi vil kontakte dig snarest muligt

Om os

ISODAN® er en 100% danskejet virksomhed grundlagt i 1974. 

ISODAN® er pioner inden for isolering med papirisolering i Danmark, og startede ligeledes tidligt med at udvikle og sælge mobile produktionsanlæg til produktion af cellulosebaserede løsfiber isoleringsmaterialer. I dag designer og konstruerer ISODAN® produktionsanlæg til neddeling, recirkulering og håndtering af mange forskellige typer affaldsmaterialer.

Bæredygtigt fokus

Siden 1974 har det været et fokusområde at udvikle produkter, der kan fremme bæredygtige løsninger.

Fra 2015 har ISODAN® udviklet og solgt produktionsfaciliteter til håndtering og neddeling af glasfiber og kompositmaterialer fra blandt andet vindmøllevinger, lystbåde samt affaldsmateriale fra industrien.

Besøg ISODAN.DK

kvalitet og holdbarhed

Produktionsanlæggene har meget lang levetid og der er aktive produktionsanlæg som er mere end 20 år gamle - kvalitet er i sig selv en mere bæredygtig løsning.

fokus på en klimavenlig forretning

Vi arbejder vedvarende med at sikre, at virksomhedens kultur og beslutninger bidrager positivt til en bæredygtig fremtid for både vores lokalsamfund og den omgivende verden. Det betyder, at vi i vores valg af produkter og forretningsområder målrettet søger efter løsninger som er energibesparende, miljøvenlige, har lang levetid og er genanvendelige efter at havde udtjent deres oprindelige formål.

Vi samarbejder med vores underleverandører og samarbejdspartnere i denne proces med henblik på at optimere bæredygtigheden i flest mulige led i produktionskæden.

En vanskelig omstilling

Det skal ikke være nogen hemmelighed at omlægningen til fuldstændighed bæredygtighed til tider er en vanskelig omstillingsproces. 

Vores produkter kommer fra forskellige underleverandører fra forskellige dele af verden, som igen har deres underleverandører, hvilket betyder at der er rigtig mange virksomheder indblandet i fremstillingsprocessen. Det er på den ene side en udfordring samtidig med, at det også er en gevinst, da målsætningen om bæredygtighed hermed udbredes til mange virksomheder i forskellige dele af verden.